Kapliczka

Witam, czemu taka kapliczka dostaje pozycje odrzucenia - SEZONOWA.
Ta kapliczka jest już parę lat przyczepiona na stałe zgłosiłem ja bo przydałby się gym w okolicy.
Ktoś jakieś sugestie ?
Witam, czemu taka kapliczka dostaje pozycje odrzucenia - SEZONOWA.
Ta kapliczka jest już parę lat przyczepiona na stałe zgłosiłem ja bo przydałby się gym w okolicy.
Ktoś jakieś sugestie ?
Comments
Chodnik jest po drugiej stronie drogi można tutaj normalnie przejść i zrobić ARke w żaden sposób to nie jest ogrodzone. Pozatym chodnik jest może z 15m od samej kapliczki. Więc interakcja byłaby możliwa bez najmniejszego problemu.
Przecież napisałem jasno że chodnik znajduje się po drugiej strony ulicy widać go na zdjęciu i nie ma problemu z interakcja ani z tym żeby tam podejść, ale mniejsza o to.
Głównym pytaniem jest to czemu tą nominacja jest zaliczna do sezonowych? Bo nie rozumiem. To nie jest kwestia bezpieczeństwa czy dostępności dla tego miejsca i tak też to jest odbierane.
Nominacja jest odrzucana przez to że jest niby sezonowa. Jakieś pomysły czemu? Bo totalnie nie jestem tego w stanie zrozumieć.
To me, it looks more like a temporary installation than a walking access, as well.
And it seems to me that a permanent religious installation would not be installed by striking a living tree.
I don't know what country this photo is from, but is it a Christian practice to tie statues of Christ or Mary to living trees in this way?
I have never seen anything like this in Christianity, at least in Japan.
It seems impossible as a common practice to worship God or Buddha.
If this is a false or temporary installation, it is subject to penalty.
In fact, I have found several such falsehoods in Japan.
(I have attached an example of a false wayspot I found earlier)
https://community.wayfarer.nianticlabs.com/discussion/19201/about-abusive-re-nominations
This is a very common sight in Poland. I consider them temporary, even though some of them have been hanging for decades...
Brak chodnika nie jest wyznacznikiem swobodnego dostępu dla pieszych. Może być ścieżka. Jak widać nie jest przy samej ulicy. Co nie zmienia faktu że to bardzo słabe zgłoszenie.
A concrete sidewalk is not a designation of free pedestrian access. There may be a forest path. As you can see it's not by the street itself. Which doesn't change the fact that this is a very poor submission.
Powody odrzucenia zawsze są z kosmosu, nie ma co się na nich opierać.
In Poland, in villages, such chapels can sometimes be found on every second tree.
możesz próbować zgłaszać tą kapliczkę do skutku. kiedyś trafisz na normalnych wyceniających