Wszystkie nominacje jakie składam są odrzucane

Cześć.
mieszkam w miejscu gdzie do najbliższego pokestoma mam prawie kilometr.
próbowałem zgłosić już 3 i zawsze odrzucone.
pomożecie mi? Ponizej zdjecie z nominacjami nie są cudowne, fakt, ale nie mam nic atrakcyjnego w okolicy.
dajcie wskazowki co robie zle
dodam ze nie mieszkam w lesie, a w mieście Gliwice, tyle ze nie w centrum
z gory dzieki za okazaną pomoc
Comments
Tragicznie słabe zgłoszenia. To, że w okolicy nie ma czegoś ciekawego niestety nie daje pozwolenia na zgłaszanie byle czego. Jeżyk może i by przeszedł, ale pewnie jest na prywatnej posesji więc odrzut. Trafo i reklama hurtowni farb 1*.
Tak samo powiem. Żadna nominacja wg wytycznych nie spełnia kryteriów. No może ten jeżyk by przeszedł. Lecz też podejrzewam, że jest on na własnośći prywatnej. Więc 1*
Poczytaj sobie wytyczne w wayfarerze, zobacz co jest dobrą nominacją, a jakie są kryteria odrzucenia. . Rozejrzyj sie, czy nie masz w pobliżu np. : poczty, placu zabaw (ale nie przedszkolnego), siłowni zewnętrznej, kapliczki, kościoła, porzadnego muralu, fajnej knajpy, .... . A potem - zrób porzadne zdjęcia, dodaj fajny opis i - powinno byc lepiej
Dzięki za odpowiedzi. Wiem na czym stoje.
tak, jeżyk w ogródku prywatnym stoi :-)
milego dnia!
Dlaczego nie trafostacja skoro jest nawet taka kategoria pokestopu...
Kategorie są dosłownie wszystkiego. To, że jest jakaś kategoria, nie oznacza to, że takie miejsca spełniają kryteria. Proponuję zapoznać się z kryteriami kwalifikacji, akceptacji i odrzucenia ;)