Welcome to the Bug Reporting page! Please refer to these tips when submitting new bug reports:
1. Browse the known issues section or check if another user previously posted about a similar issue.
2. Upvoting posts help us understand how many players are experiencing the bug.
3. Refer to the Best Practices to learn how to write a bug report.
4. File each issue separately if you’ve encountered multiple issues.

Photos not appearing in wayfarer photo review

I am noticing a new trend of blank photos appearing in the photo reviews. The first time it happened, I thought maybe the page did not load correctly. I refreshed a few times -- the order of the photos shown changed, but the same image continued to only show the placeholder image. I tried opening it in a new window, and still it gives me only the placeholder image.


It has happened 4 times in the past week. Maybe that doesn't seem like a lot, but I've only reviewed maybe 100 nominations this week; and I don't remember seeing this before in the 17,000+ other nominations I've reviewed in Wayfarer/OPR.


As far as I know there's still ingress portals floating around out there whose only photo has been removed, so idk if these are all part of a sudden push by players to add valid photos? It seems equally likely though that there's some kind of bug causing photos to not display properly in Wayfarer, and if that's the case I didn't want it to go unreported.


I'm attaching a screenshot of the review screen for the most recent incident. All of my reviews have been on mobile using Samsung internet browser.


Tagged:
2
2 votes

Active · Last Updated

Comments

Sign In or Register to comment.