Serca z nakrętkami oraz kosze ozdobne

Cześć. Co sądzicie na temat serduszek do których wrzuca się nakrętki?
Niby tymczasowe, a jednak stoją i nikt ich nie zabiera nigdzie (swoją drogą nie każdy punkt jest trwały, np. plac zabaw mogą zamknąć albo pocztę)
Również co sądzicie na temat koszy na śmieci, które mają jakiś ciekawy wygląd (np. psi kosz albo śmietnik który jest wielką piłką)
Comments
jeśli serce jest przymocowane na stałe a często tak jest to akceptuję. trochę ich powstało w naszym kraju
To że jest przymocowane do podłoża, nie oznacza, że jest to instalacja stała. Mogę zniknąć w każdej chwili, taka sytuacja miała miejsce w moim mieście. Te pojemniki na nakrętki to trochę jak kontenery na odzież, niby stoją X lat, ale w żadnym stopniu nie są to obiekty stałe.
Podsumowując pojemniki na nakrętki to 1⭐ z powodem "ekspozycja tymczasowa"
ja je akceptuję. stoi. stoi. są przymocowane, to są. więc daje 3
Akceptuje, większe bzdury są akceptowane. Serca łączą w sobie eksploracje, punkty ważne dla lokalnej społeczności oraz pomoc charytatywną. Drzewa czy tablice też mogą być w każdej chwili usunięte, lub zostać zniszczone.
zdecydowanie wolę takie serce niż kolejny znacznik na drzewie czy betonowy słupek.
Witam.
Uważam, iż takie punkty są kwalifikowalne, jako punkty Wayfarer. Posiadają funkcję zdobniczą, estetyczną, edukacyjną, a także mogą służyć za punkt orientacyjny. Element tymczasowy, to dla mnie coś, co po powiedzmy sezonie znika, a te formy często niemal małych dzieł sztuki stoją w wielu miejscach o kilku lat.