Pokestop mi się nie dostawił

Zrobiłem sobie pokestop i go rozbudowałem
po jakimś czasie mój pokestop został zaakceptowany (stało się to 6 maja) od tej pory czekam by dostawiono mi pokestop ale tak się nie dzieje
na dodatek mimo że pokestop został zaakceptowany to dalej mam na nim napis w kolejce do rozudowy.
co mam z tym zrobić?
Comments
Okej bo teraz skolei nie moge użyć rozbudowy do innego pokestopa
Czy w takim razie powinnienem spróbować dostawić pokestop jescze raz?
Pomijając fakt ze zgłosiłeś ten pokestop na terenie szkolnym, (czyli kwalifikuje się do usunięcia) to zgłosiłeś go w zajętej komórce wiec w grze się nie pojawi.
https://intel.ingress.com/?pll=52.134607,21.019579
Ogólnie przy zgłaszaniu polecam sprawdzać komórki S17. Jeśli w danej komórce znajduje się już jeden punkt, drugi, trzeci czy czwarty dodany nie pojawi się w Pokemon Go, że względu na zasadę komórkową.
Jeśli grasz tylko w Pokemon Go, polecam sprawdzać komórki.
Proponuję sprawdzać komórki w programie iitc mobile. Zasada by coś pojawiło się w pogo. 1 komórka to 1 pokestop. Jeśli zależy ci tylko na pokemon go to nie dodawaj więcej portali do komórek. Ten program pokazuje także zasięg każdego portalu/pokestopa. Najlepiej tworzyć coś poza obszarem radaru czarnego koła wokół pokestopa. Wówczas masz pewność że powstanie.
Tu masz przykład. Pokestopy są w oddzielnej komórce i żaden nie nachodzi na sąsiedni radar. Przykładowe miasto, dziś tam wyceniałem w pobliżu
to jakim cudem istnieją takie miejsca gdzie pokestopów jest milion koło siebie?
Kiedyś można było pokestopy dodawać do zajętych komórek i nie znikały. Dziś już to jest niemożliwe
a znasz inny program pokazujący komórki do którego nie trzeba konta w ingresie?
Nie musisz w ingressa grać. Wystarczy pobrać i się zalogować. Od razu masz konto. Nawet 1 lvl wystarcza. Innego nie znam
Można się zalogować tym samym kontem co do pogo. jak w pogo się zalogowałem tym samym co w ingress od razu się znajomi pojawili :)