Pokestop mi się nie dostawił

Zrobiłem sobie pokestop i go rozbudowałem
po jakimś czasie mój pokestop został zaakceptowany (stało się to 6 maja) od tej pory czekam by dostawiono mi pokestop ale tak się nie dzieje
na dodatek mimo że pokestop został zaakceptowany to dalej mam na nim napis w kolejce do rozudowy.
co mam z tym zrobić?
Comments
Okej bo teraz skolei nie moge użyć rozbudowy do innego pokestopa
Czy w takim razie powinnienem spróbować dostawić pokestop jescze raz?
Pomijając fakt ze zgłosiłeś ten pokestop na terenie szkolnym, (czyli kwalifikuje się do usunięcia) to zgłosiłeś go w zajętej komórce wiec w grze się nie pojawi.
https://intel.ingress.com/?pll=52.134607,21.019579
Ogólnie przy zgłaszaniu polecam sprawdzać komórki S17. Jeśli w danej komórce znajduje się już jeden punkt, drugi, trzeci czy czwarty dodany nie pojawi się w Pokemon Go, że względu na zasadę komórkową.
Jeśli grasz tylko w Pokemon Go, polecam sprawdzać komórki.
Proponuję sprawdzać komórki w programie iitc mobile. Zasada by coś pojawiło się w pogo. 1 komórka to 1 pokestop. Jeśli zależy ci tylko na pokemon go to nie dodawaj więcej portali do komórek. Ten program pokazuje także zasięg każdego portalu/pokestopa. Najlepiej tworzyć coś poza obszarem radaru czarnego koła wokół pokestopa. Wówczas masz pewność że powstanie.
Tu masz przykład. Pokestopy są w oddzielnej komórce i żaden nie nachodzi na sąsiedni radar. Przykładowe miasto, dziś tam wyceniałem w pobliżu
to jakim cudem istnieją takie miejsca gdzie pokestopów jest milion koło siebie?
Kiedyś można było pokestopy dodawać do zajętych komórek i nie znikały. Dziś już to jest niemożliwe
a znasz inny program pokazujący komórki do którego nie trzeba konta w ingresie?
Nie musisz w ingressa grać. Wystarczy pobrać i się zalogować. Od razu masz konto. Nawet 1 lvl wystarcza. Innego nie znam
Można się zalogować tym samym kontem co do pogo. jak w pogo się zalogowałem tym samym co w ingress od razu się znajomi pojawili :)
Odkopię temat, bo mam ten sam problem a nawet nie wiem kogo się poradzić. Utworzyłem pokestop a dzień później utworzyłem drugi. Jeden się pojawił drugi zaakceptowany nie ma go w grze, przypuszczam że problem polega na obstawieniu dwóch w jednej komórce i pytanie co teraz bo jak tam zaakceptowane a będę próbował dodać jeszcze raz to zgłoszą mi to jako duplikat pewnie, co mam z tym zrobić?
You shouldn't really post in archived threads @Vaneshirre7-PGO .
As you said, your nomination was likely in an already occupied level 17 S2 cell and that's why it won't appear in Pokémon Go. It is still in the Wayfarer database though, and any attempt to resubmit it would result in it being marked as a duplicate. There's nothing you can do about it other than use it as a learning experience.