Barany

Z tego co widzę, to szkoda składać nominacji, to chyba idioci albo dzieci głosują.
Identyczne nominacje podobnych punktów i trzeba mieć szczęście...
Moderator Edit: Removed words that targetted a particular community to make it sound more generalized
Post edited by blueeeeeee-ING on
Comments
Dolicz do tego fake-i :) większość jest spoko. Tak 60% nominacji jest na plus. A 40% to reszta.
Takie tam znalezione Bingo.
Może takie Bingo dla najgorszych pokestopów powinno powstać. I bonus dla znalazcy takiego stopa?
🤩😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🤩
Takie nominacje można spotkać na całym świecie. Macie gwarantowaną zgodność i punkt rozbudowy, a nominacja szybko odpadnie, bo raczej nikt nie będzie się zastanawiał czy dać więcej. W czym problem?
No to pochwal się ,ile masz ocenionych że tak psioczysz na oceniających
A ja mam info, że nie ma dla mnie nowych nominacji, a zrobiłem tylko 136 :(. Mieliście już tak?
To i ja po psioczę na oceniających ,byłem w stanach ponad 6 miechów i mamy tam restauracje sklepy posterunki policji jako pokestopy.
U nas w Polsce zabytkowe kamienice 200 letnie nie są akceptowane nie wspominając o wyżej wymienionych. :)
O Żychlin moje miasto
Jeden z graczy usunoł samolot z przed muzeum. Muzeum powstało ze starych szkolnych warsztatów. W google widnieje to jako K-2, Dodałem zdjęcie 360 a barany i tak usuneły pokestop z samolotem. Obecnie teren nawet nie ma ogroszenia i jest całkiem przebudowany. Co za baran odrzuca, a nie sprawdza ! Jest 360 sprawdz, a nie że pisze k-2!