Wayspotの申し立てを提出する際は、可能な限り以下の情報をご記載ください。
Wayspotのタイトル:青少年に愛と希望を
Wayspotの座標 :34.07126,131.76526
市名:周南市
国名:日本
消去されたジムの復旧リクエストを致します。
現在ポケストップとして復旧しましたが、いまだにジムに復旧できていません。
本件の内容を調査していただけますようよろしくお願い致します。
また、消去された理由などがわかれば教えて下さい。
When a wayspot is restored, it will not return as a gym. When the wayspot was removed, the gyms would have been recalculated.
This does mean that abusive removal reports for gyms can successfully get the gym moved to a different wayspot even if the removal is reversed. Scopely Explore have not yet found a solution to this issue.
Fortunately for this wayspot, there are two gyms very close nearby.
虚偽の申請によりジムが消去されたのならScopely Exploreのプレイヤーガイドラインに沿って直ちに適切な処理がおこなわれるべきです。しかしこの問題についてScopely Exploreから何の返答もありません。もしこの現象がこれから連続して起こりうるならそれはプログラムの大きな欠陥だと思いませんか?私たちはこの問題を解決するためのプロセスをここで議論する必要があると考えます。